Home » » Insula Iubirii Episodul 7 Online

Insula Iubirii Episodul 7 Online

INSULA IUBIRII TEMPTATION ISLAND EPISODUL 7 ONLINE 7 IUNIE 2015

Aici este disponibil cel mai nou episod din reality show-ul Insula Iubirii episodul 7 online, difuzat de Antena 1, duminica 7 iunie 2015. Server 2 Server 3 Server 4

3 comentarii:

 1. Acesta nu este episodul 7, este 6......

  RăspundețiȘtergere
 2. Cosmin Spania7 iunie 2015, 23:41

  Mai oameni buni sunt saltu de commentarile voastre total deplasate! Emisiunea este gata la 22:37 ora mea...23:37 ora din Romania, iar tu de la ora 20 sau 21 cauti sa o gasesti online. Unde ai mai vazut tu asa ceva? Asteapta ca OMUL asta care ne ofera aceste emisiuni abia le inregistreaza, cand e pauza editeaza inregistrarea ...uite acuma am intrat si eu sa vad daca este vreo parte pusa....ca sa o revad de la inceput pentru ca pe net unde am vazut emisiunea online se tot intrerupea si abia am inteles ceva din emisiune. Stiu ca peste o juma de ora sau 1 ora...sau maine SIGUR gasesc emisiunea impartita sau completa pe diferite server. Ai PUTINA RABDARE...nu mai cereti emisiuni sa fie urcate cand ele nici nu s-au terminat la TV. Ma mir cum de nu ai cerut emisiunea din seara asta inainte sa fie data de Antena pe post!

  RăspundețiȘtergere
 3. Toate se facura panaramioare...

  RăspundețiȘtergere

- ATENTIE -

* Comentează strict la acestă postare!
* Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!
* Nu cere episoade in avans! Serialele,Filmele si Emisiunile sunt postate de o singură persoană ( administratorul site-ului ) in limita timpului disponibil!

* Daca nu respectaţi cerinţele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate! Va mulţumesc.